Bijeenkomst duurzaam innoveren


Op woensdag 29 juni 2016 organiseerde BetonBallon een bijeenkomst georganiseerd voor professionals in de vastgoedsector om de strijd aan te gaan met het traditionele denken.

Duurzaam innoveren

De dag stond in het thema van duurzaam innoveren binnen de vastgoedsector en hoe innovaties de huidige leefomgeving kunnen veranderen. Naast BetonBallon kwamen er diverse sprekers hun verhaal delen over hun nieuwe visie en innovatie, waarmee zij ons en de bezoekers van de bijeenkomst hebben geïnspireerd.

PostcodeStroom – www.postcodestroom.nl

Zo sprak op het evenement onder andere Dirk Koelewijn van ServiceHouse, welke zijn verhaal deed over PostcodeStroom. PostcodeStroom stelt huishoudens en kleine bedrijven in staat te investeren in zonne-energie op een dak dat niet van hen is.

Fortierra – www.fortierra.nl

Jan Jaap Kanis van Fortierra was ook aanwezig. Hij vertelde over de hoogwaardige, innovatieve informatieproducten en –diensten die Fortierra aan diverse partijen in de vastgoedketen levert.

Holland ConTech – www.hollandcontech.nl

De derde spreker van de avond was Wouter Truffino van HollandConTech. Wouter is bezig met het opzetten van een groots netwerk om start-ups te linken aan grown-ups en andersom. Dit omdat start-ups zoeken naar het kapitaal van grown-ups, en de grown-ups zoeken naar het innovatieve vermogen van de start-ups.

Jan Willem van de Groep – www.janwillemvandegroep.com

De laatste spreker van het evenement was Jan Willem van de Groep. Hij heeft ons en de bezoekers van de bijeenkomst geïnspireerd met zijn presentatie over de noodzakelijke en onontkoombare beweging naar innovatie en industrialisatie in de bouw.

Wij willen alle bezoekers en sprekers bedanken voor hun komst en bijdrage en hopen u op het volgeden evenement ook (weer) te zien!